Poliţiştii gălăţeni, locul al doilea la Chişinău

Poliţiştii gălăţeni, locul al doilea la Chişinău
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Capitala Republicii Moldova a găzduit, timp de trei zile, un interesant şi puternic turneu de minifotbal. La startul întrecerilor s-au aliniat 18 formaţii, reprezentând România, Polonia, Lituania, Georgia şi Republica Moldova. Au fost meciuri deosebit de interesante, desfăşurate în patru grupe.

Echipa gălăţeană - Clubul Danubius, din cadrul IPJ - a fost repartizată în grupă cu IPA II Bihor, Vama Moldova şi Penitenciare Moldova. Formaţia noastră s-a clasat pe primul loc, după două victorii, la echipele din Bihor, scor 2-1, şi Vama Moldova, scor 2-0, şi o înfrângere, 2-6 cu echipa Penitenciarelor. Cele şase goluri gălăţene i-au avut ca autori pe V. Ionescu - 3, N. Ilie - 2 şi I. Cojocaru.

Iată cum au evoluat poliţiştii gălăţeni şi în celelalte meciuri. În „sferturi”, 1-0 cu Poliţia de Frontieră Iaşi (gol Ciurea), 3-1 cu Poliţia din Georgia, în semifinală, după loviturile de departajare (goluri Grigore, Stati şi Cojocaru). Astfel, Danubius a ajuns în finala mare a turneului, unde adversară i-a fost puternica echipă a Poliţiei Naţionale a Poloniei. Au câştigat, la limită, polonezii, cu scorul de 2-1 (gol Ionuţ Cojocaru), meci în care Ciurea a ratat un penalti. De notat şi evoluţia bună a portarului nostru, Florin Hodorogea, care în meciul cu Georgia a apărat două penaltiuri.

Lotul deplasat la Chişinău a cuprins următorii jucători: Hodorogea - N. Ilie, Jireghie, Stati, Ciurea, Ionescu, Cojocaru, Grigore, Pitariu şi Oprea. Delegaţia gălăţeană a fost condusă de George Căpătan, preşedintele clubului, "acompaniat" de Marian Nistor, secretar şi Gigi Munteanu, director sportiv.

Citit 2177 ori Ultima modificare Duminică, 04 Septembrie 2016 17:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.