Angajament total pentru echipele gălăţene de volei

Angajament total pentru echipele gălăţene de volei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi şi la finalul săptămânii, cele două echipe gălăţene de volei, participante în Campionatul Diviziei A1, sunt angrenate în câte două meciuri, ce se vor disputa la cel mai înalt nivel, toate în deplasare.

Formaţia masculină Arcada a plecat de acasă de patru zile. A jucat, sâmbătă, la Bacău (3-0 cu Ştiinţa), după care următoarea  zi şi jumătate a petrecut-o la Piatra Neamţ, unde a efectuat antrenamente, dar şi refacerea de după meci. Luni la prânz, Arcada a plecat spre Baia Mare, unde a ajuns în cursul serii. Ieri, gălăţenii au avut programate o şedinţă de pregătire şi antrenamentul oficial. Îmbucurător este faptul că întregul lot este valid şi se speră într-o evoluţie cât mai onorabilă. Meciul cu Ştiinţa Explorări Baia Mare are loc astăzi, de la ora 18,00.

Arcada şi Tricolorul Ploieşti sunt singurele formaţii neînvinse după patru etape, iar echipa gălăţeană, cu două victorii de 3 puncte şi alte două de 2 puncte, se află pe locul secund, la egalitate de puncte (10) cu alte două formaţii. Baia Mare are două victorii şi două înfrângeri şi, fără discuţie, vrea să tranşeze disputa de astăzi. Rămâne ca şi elevii antrenorilor Harabagiu şi Apostu să fie de acord. Întâlnirea va fi arbitrată de un cuplu orădean, Paul Szabo-Marius Lazăr.

După meci, gălăţenii vor rămâne la Baia Mare, iar vineri vor pleca spre Zalău, unde sâmbătă vor întâlni Volei Club din localitate.

Fetele de la CS Universitatea au meci, astăzi, la Medicina Tg. Mureş. În vederea acestei confruntări, gălăţencele au plecat ieri dimineaţă spre Mureş. Ieri seară a fost programat primul antrenament oficial (la ora 20,00), iar partida de astăzi va începe la ora 18,00. După meci, CSU se va îndrepta spre casă.

Într-o discuţie cu antrenoarea Ileana Berdilă, înainte de plecare, aceasta ne-a informat că lotul le cuprinde pe toate cele zece jucătoare, inclusiv Florina Chirilov şi Irina Todaşcă, indisponibile la meciul cu Ştiinţa Bacău, de sâmbătă. Se speră în folosirea amândurora, pentru că echipa are nevoie de ele. Arbitrează Nicolae Sârb (Zalău) şi Răzvan Lupşan (Baia Mare). După două zile de pauză, „studentele” se vor deplasa, sâmbătă, în Capitală, pentru jocul cu Dinamo.

Citit 1013 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Noiembrie 2016 15:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.