Baschetbalistele de Phoenix joacă cu nou promovata Național, la Iași

Baschetbalistele de Phoenix joacă cu nou promovata Național, la Iași
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa feminină de baschet Phoenix va juca, astăzi, de la ora 19,00, în deplasare, cu Naţional Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a şaptea din Liga Naţională.

Phoenix vine după o victorie clară şi abordează partida de pe locul al cincilea, cu 9 puncte (3 victorii şi 3 înfrângeri), în timp ce Iaşiul se află pe locul al nouălea, cu o singură victorie, în faţa ICIM Arad.

Phoenix şi Naţional s-au mai întâlnit în presezon, în septembrie, când gălăţencele s-au impus în ambele partide, 81-65, respectiv, 85-55.

Romina Filip, căpitanul echipei Phoenix, consideră că fiecare meci este important, chiar dacă adversarul este unul nou intrat în competiţia naţională. “În această ediţie de campionat, nu va exista un meci uşor sau unul imposibil de câştigat. Iaşiul este o echipă nou-promovată împotriva căreia am jucat în presezon, dar care acum arată mult diferit ca urmare a legitimării unei jucătoare foarte valoroase, care a evoluat în WNBA, dovadă fiind rezultatul acestora în deplasarea de la Arad. Suntem pregătite să facem un meci bun şi să ne întoarcem victorioase”, a declarat Romina Filip.

Umătorul meci al gălăţencelor, înaintea intrării în pauza competiţională, se va disputa la Galaţi, când Phoenix va întâlni o altă echipă nou-promovată, Sirius Tg. Mureş.

Citit 771 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.