Cuplaj voleibalistic la Sala "Dunărea". Arcada e sub presiune, trebuie să învingă liderul

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, voleibalistele de la CSU vor juca cu deţinătoarea „Cupei României”, iar apoi voleibaliştii de la Arcada vor întâlni Steaua

Pasionaţii de volei au prilejul să asiste astăzi la două partide din prima ligă, iar luni la o a treia, toate deosebit de interesante.

Cuplajul de astăzi, găzduit de Sala Sporturilor „Dunărea”, va fi deschis de echipa feminină CS Universitatea, care va întâlni deţinătoarea „Cupei României” cu începere de la ora 16.30. Întâlnirea pare disproporţionată valoric, dar promite spectacol întrucât şi echipa gălăţeană va încerca să aibă un cuvânt de spus, mai ales că în primele etape a obţinut o singură victorie (3-1 la Craiova).

Cuplajul va continua, de la ora 18.30, cu o partidă ce se anunţă de mare interes, între două dintre echipele cu mari pretenţii în acest sezon, Arcada Galaţi şi prima clasată, Steaua. Pentru formaţia gălăţeană, dincolo de ocazia reabilitării în faţa suporterilor după urâta înfrângere din etapa trecută (0-3 la Zalău), nevoia unei victorii la scor de trei puncte a devenit stringentă. Reamimtim că Arcada are ca obiectiv câştigarea titlului de campioană, iar în acest sezon nu se mai joacă cu play-off, astfel că orice punct poate conta enorm la final. După şase etape, echipa gălăţeană este pe locul 4, cu 13 puncte, având pe lângă înfrângerea de la Zalău şi două victorii doar de câte două puncte, în timp ce Steaua este prima în clasament, cu 16 puncte din 5 victorii şi o înfrângere cu un punct luat, la scorul de 2-3.

Citit 934 ori Ultima modificare Vineri, 11 Noiembrie 2016 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.