Victorie în Liga Mol, în memoria antrenorului secund

Victorie în Liga Mol, în memoria antrenorului secund
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Echipa de hochei Dunărea Galaţi a încheiat cu o victorie un weekend dificil, în care a avut de jucat două partide în Liga Mol şi, totodată, a trebuit să treacă peste durerea decesului antrenorului secund Teodor Mocanu.

Vineri, în faţa campioanei en-titre a Ligii Mol, DVTK Miskolc, Dunărea reuşit să joace la un nivel bun şi să ţină disputa echilibrată cam jumătate din meci, pierdut în cele din urmă cu scorul de 1-4 (0-1, 1-2, 0-1).

Sâmbătă, echipa gălăţeană a întâlnit formaţia sârbă HK Belgrad, care cu o seară înainte câştigase la Miercurea Ciuc. Hocheiştii de la Dunărea au intrat pe gheaţă la foarte puţin timp după ce şi-au purtat pe umeri antrenorul secund pe ultimul drum al acestuia, reuşind să depăşească dificilul moment şi să obţină victoria, scor 2-1 (1-0, 1-1, 0-0), ca omagiu adus celui care a fost Teodor Mocanu. "Îmi felicit jucătorii, le mulţumesc şi public pentru atitudinea avută şi puterea de mobilizare. Au arătat că sunt caractere adevărate, puternice, reuşind să obţină această victorie pe care o dedicăm memoriei lui Teo Mocanu", a declarat antrenorul Marius Trandafir.

Golurile echipei gălăţene au fost marcate de Rusnak şi Ede Mihaly. În clasament, Dunărea este pe locul 9, păstrând în continuare şanse de a urca pe 8, ultimul calificant în play-off.

Pentru Dunărea vor urma două partide în deplasare, cu HSC Miercurea Ciuc, care sunt programate joi şi vineri (17 şi 18 noiembrie).

Citit 2656 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.