Campioni și după meci! Gest superb pe gheață al hocheiștilor de la Dunărea

Campioni și după meci! Gest superb pe gheață al hocheiștilor de la Dunărea
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Hocheiștii de la Dunărea Galați au impresionat la turneul Cupei României, de la Braşov, atât prin joc, calificându-se în finală cu victorii în cele două partide din grupă, cât şi după meciuri.

La finalul partidei de joi seara cu Steaua, câştigată cu 6-3, hocheiştii echipei gălăţene au făcut o surpriză uriaşă unuia dintre cei mai pătimaşi suporteri, la aniversarea  zilei de naştere. Campionii României din ultimii doi ani au venit spre zona în care se aflau fanii lor şi au afişat mesajul „La mulţi ani, Bianca”, dedicându-i astfel calificarea în finală.

Bianca îşi aniversează pe 26 decembrie ziua de naştere, dar atunci cei de la Dunărea vor fi în Ungaria, pentru meciul cu UTE din Liga Mol, aşa că au preferat să facă această surpriză în avans, la victorie. Încărcătura emoțională a momentului a fost amplificată de faptul că pe 26 decembrie este și aniversarea unuia dintre hocheiști, Attila Goga, iar Bianca venise aproape de banca echipei cu un tort pentru acesta.

Reamintim că, la rândul lor, suporterii le-au făcut o frumoasă surpriză hocheiştilor chiar înaintea plecării spre Braşov, când l-au îndrumat pe Moş Crăciun spre vestiar, încărcat cu daruri.

Dunărea Galaţi va juca, în această seară de la ora 19.00, finala Cupei României, în compania formaţiei HSC Miercurea Ciuc. Partida pentru câştigarea trofeului va fi televizată în direct de Digisport 3.

Citit 5281 ori Ultima modificare Vineri, 23 Decembrie 2016 10:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.