Înfrângere la limită în Liga Naţională. Phoenix a contestat vehement arbitrajul

Înfrângere la limită în Liga Naţională. Phoenix a contestat vehement arbitrajul
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa masculină de baschet Phoenix a pierdut, scor 84-86 (43-47), în faţa formaţiei SCM "U" Craiova, într-un meci disputat luni seară, la Galaţi, contând pentru ultima etapă a turului fazei secunde din Liga Naţională (locurile 7-10).

A fost un meci echilibrat, cu un arbitraj vehement contestat atât de antrenorul gălăţean Florin Nini, cât şi de public, care a culminat cu eliminarea lui Bojovici, pentru cumul de faulturi, într-un moment extrem de important (min. 34), când gălăţenii conduceau cu 78-77. „Când am început să creştem ritmul, au apărut diferenţele, în primul rând prin maniera de a judeca contactele. La noi, aţi văzut că orice contact era fluierat, dincolo se lăsa joc fizic şi, de câte ori reuşeam să intram în joc, se fluierau multe faulturi împotriva noastră. Este curios de ce arbitrul Şerban a fost singurul responsabil cu aceste decizii”, a declarat Nini.

După acest rezultat, Phoenix se menţine pe locul 8 (28 puncte), ultimul calificabil în play-off, iar în etapa următoare va juca sâmbătă, pe teren propriu, cu Dinamo (locul 10, cu 27 puncte).

Citit 969 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.