Se trage cortina în Liga Naţională de HANDBAL. CSU Danubius joacă cu gândul la baraj

Se trage cortina în Liga Naţională de HANDBAL. CSU Danubius joacă cu gândul la baraj
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În acest weekend se dispută partidele ultimei etape din Liga Naţională feminină de handbal, în cadrul căreia CSU Danubius Galaţi joacă, pe teren propriu, cu Unirea Slobozia, duminică, de la ora 11,00, la Sala "Dunărea".

Întâlnirea nu mai are nicio miză, dar este importantă pentru ambele echipele pentru păstrarea unui tonus competiţional în perspectiva participării la turneul de baraj pentru menţinerea în eşalonul de elită. În clasament, nimic nu mai poate fi schimbat de rezultatul acestui meci: CSU Danubius - locul 11, cu 14 puncte; Slobozia - locul 12, cu numai 8 puncte.

"Chiar dacă rezultatul acestei confruntări nu are niciun efect asupra clasamentului, dorim să încheiem cu o victorie şi o revanşă după acea înfrângere din tur (n.r. - scor 21-25), mai ales că este ultimul meci din campionat pe teren propriu şi suporterii noştri merită asta", ne-a declarat antrenorul  Valeriu Costea.

Tehnicianul gălăţean a spus că, pe lângă acest joc, pentru pregătirea barajului mai doreşte încă două meciuri, cel din Cupă şi un amical. "După acest ultim meci, va urma o perioadă de pregătire atentă. Pe 4 mai, vom susţine prima întâlnire din actuala ediţie a Cupei României. Conform tragerii la sorţi, vom înlâlni în deplasare formaţia Rapid Bucureşti, care a promovat deja în primul eşalon. Apoi, ne-am propus încă un meci de verificare a potenţialului de joc, în vederea partidelor din barajul de menţinere", a mai completat tehnicianul gălăţean.

Barajul, la Sf. Gheorghe

La turneul de baraj vor participa şase echipe: CSU Danubius şi Slobozia din primul eşalon, şi patru formaţii din cel de-al doilea. Acestea sunt, teoretic, formaţiile Dinamo Bucureşti, HM Buzău din Seria A, precum şi cele din Baia Mare şi Reşiţa din Seria B, dar nu este exclus ca unele să renunţe din motive financiare şi să fie înlocuite de următoarele din clasament. Acest important turneu este programat în perioada 24-27 mai, pe teren neutru, la Sf. Gheorghe. Cele şase echipe vor fi repartizate în două serii, primele clasate urmând să joace în sezonul viitor în Liga Naţională.

Citit 1140 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 15:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.