CARMEN MARCU, un nou recital pentru FC Universitatea! A marcat alte patru goluri şi a fost chemată la încă un lot naţional, al treilea până acum

CARMEN MARCU, un nou recital pentru FC Universitatea! A marcat alte patru goluri şi a fost chemată la încă un lot naţional, al treilea până acum
Carmen Marcu (dreapta) în treningul echipei naţionale de junioare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În cel de-al doilea eşalon de fotbal feminin s-au disputat partidele etapei a 12-a, în cadrul căreia FC Universitatea Galaţi a evoluat pe teren propriu, în compania celor de la CSM Paşcani, pe care în tur le învinseseră cu 10-0. Şi de data aceasta, echipa gălăţeană s-a impus la diferenţă mare de scor, 6-1 (4-0). Golurile au fost marcate de către Carmen Marcu - de patru ori, completată de Maria Stamate şi Andreea Plic, aceasta din urmă venind recent de la Sibiu, pentru prima sa legitimare.

Pe lângă cele şase goluri, FC Universitatea a irosit o sumedenie de ocazii clare de a mai înscrie. "Am ratat mult, probabil pe fondul lipsei de concentare", a spus Gabriel Călinescu, care antrenează formaţia gălăţeană împreună cu Alexandru Caracaş. Printre altele, gazdele au ratat şi un penalti.

FC Universitatea a început meciul în formula: Mirela Ciobotaru - Irina Ivan, Alexandra Ivan, Elena Ivan - Silvia Oană, Georgiana Bobocea - Maria Stamate, Mădălina Sfinteş, Andreea Plic - Carmen Marcu, Andreea Surcică. Au mai jucat: Roxana Ioan, Elena Dragomir, Iulia Mihalea, Valentina Ivan şi Elena Ţuţuianu.

În urma acestui rezultat, FC Universitatea rămâne pe locul 5, cu un avans de cinci puncte faţă de următoarea clasată. Echipa gălăţeană mai are de jucat trei partide: cu Viitorul Reghin (13 mai), Selena Constanţa (21 mai) - ambele pe teren propriu şi la Măgura Bacău, pe 28 mai.

Golgetera echipei, Carmen Marcu, a fost convocată din nou la lotul naţional, de data aceasta cel de junioare sub 17 ani. Este a treia convocare recentă pentru talentata jucătoare care va împlini 16 ani pe 30 august, după cele de la echipa naţională Under 16 şi de la reprezentativa de futsal Under 17. Ea va ajunge pe 14 mai la Constanţa, de unde se va pleca la un turneu amical în Bulgaria, alături de echipele similare ale Slovaciei, Macedoniei şi ţării gazdă. De notat că la turneul anterior, din Macedonia, Carmen Marcu a avut un gol marcat pentru România U16.

Citit 2530 ori Ultima modificare Luni, 08 Mai 2017 17:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.