Mare meci, mare! Se joacă pentru intrarea în FINALA campionatului

Mare meci, mare! Se joacă pentru intrarea în FINALA campionatului
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

O partidă de o importanţă uriaşă va avea loc astăzi, de la ora 18.00, în Sala “Dunărea”: United Galaţi joacă a doua partidă din semifinala Ligii I de futsal şi este obligată să câştige, pentru a avea "decisivul" mâine, tot la Galaţi.

United, care a încheiat sezonul regulat pe primul loc, speră chiar la titlul de campioană, dar până acolo are de trecut acum peste un obstacol foarte dificil, semifinala cu Informatica Timişoara, o formaţie mult mai puternică decât o arată locul ocupat înainte de intrarea în play-off, al patrulea.

Se joacă după sistemul "două victorii din trei partide", iar primul meci, disputat la Timişoara, a fost pierdut de United la "loteria" loviturilor de departajare, scor 8-7, după 3-3 şi, la finalul reprizelor suplimentare, 5-5.

Astfel, echipa gălăţeană este obligată să câştige astăzi, pentru a-şi chema suporterii la sală şi mâine, la al treilea meci.

United, care a demonstrat şi în primul joc al semifinalei că are potenţial să o învingă pe Informatica, are tot lotul la dispoziţie pentru disputa de astăzi: Wellington "Nene", Păduraru - Laşcu, Cojoc (căpitanul echipei), Burdujel, Cireş, Moldoveanu, Crăciun, Al Ioani, Tudose, Boubătrân, Apostol, Kailon Borges şi Robert Crişan.

Comunitatea sportivă gălăţeană, alături de United

Antrenorul David Asandei mizează mult şi pe o atmosferă specială în sală, spunând că îşi doreşte ca forţa echipei să fie mărită de susţinerea unui public cât mai numeros. "Visul nostru şi al tuturor iubitorilor de sport din Galaţi îl putem împlini împreună, echipă şi suporteri".

La fel cum s-a întâmplat mai mereu când a fost vorba de evenimente importante în drumul spre marile performanţe, Galaţiul sportiv arată şi acum unitate, mobilizându-se pentru a susţine pe United, singura echipă care poate aduce în oraş un titlu de campioană la sporturi de echipă în acest sezon.

Marius Trandafir, antrenor din staff-ul cu care echipa de hochei Dunărea a câştigat două titluri de campioană, în 2015 şi 2016, speră ca publicul gălăţean să se strângă în jurul formaţiei de futsal, la fel cum i-a purtat pe hocheişti spre marile triumfuri. "Noi, acum doi ani, am intrat în prima noastră finală, apoi am luat titlul, şi pentru că lumea sportului gălăţean s-a mobilizat, toate echipele din oraş au venit să ne susţină. Acum este din nou un astfel de moment, când Galaţiul să arate solidaritate. Ne vedem la sală, pentru două victorii ale colegilor de la United, ale Galaţiului", a spus Marius Trandafir.

De asemenea, echipa de fotbal Oţelul Galaţi şi-a anunţat prezenţa la meci, chemându-şi suporterii să o susţină pe United, printr-un mesaj transmis pe contul oficial de Facebook: "SC Oțelul Galați susţine sportul gălăţean şi invită toţi suporterii la o partidă extrem de importantă pentru United, echipa de futsal a oraşului nostru care încearcă să se califice în finala Campionatului Naţional. După o primă manşă pierdută dramatic la loviturile de departajare, gălăţenii încearcă acum să întoarcă scorul în returul cu Informatica Timişoara, iar pentru ca acest obiectiv să se îndeplinească are nevoie de suportul tuturor. Clubul nostru apreciază valorile sportive, pune pe prim plan comunitatea locală şi invităm toţi gălăţenii la Sala Sporturilor, pentru a susţine sportul din oraşul nostru! Împreună pentru Galaţi!”.

Citit 3289 ori Ultima modificare Marți, 09 Mai 2017 07:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.