Luptă în trei pentru promovare, "arbitrată" de Avântul Valea Mărului

Luptă în trei pentru promovare, "arbitrată" de Avântul Valea Mărului
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Campionatul Ligii a III-a se apropie de final, mai sunt de disputat trei etape, iar lupta pentru promovare este extrem de echilibrată, cu trei formaţii despărţite de un interval de numai două puncte, iar formaţia gălăţeană Avântul Valea Mărului ar putea influenţa decisiv  duelul dintre ele.

În etapa de astăzi este programat meciul direct dintre primele două clasate, Csikszereda M. Ciuc (locul 1, 59 puncte) – AFC Hărman (locul 2, 58 p), în timp ce a treia clasată, Ştiinţa Miroslava (57p, jud. iaşi), ar putea profita de un eventual egal în derbi. Pentru asta, formaţia ieşeană are de trecut peste o deplasare dificilă în judeţul Galaţi, la revelaţia returului, Avântul Valea Mărului, care acum două runde a schimbat liderul prin victoria de pe teren propriu cu Hărman (1-0). Vălmărenii au reuşit în etapa disputată la mijlocul săptămânii o nouă victorie, 2-1 în deplasare cu CSM Paşcani după ce la pauză au fost conduşi, ajungând ca în ultimele nouă runde să aibă o singură înfrângere. Ambele goluri au fost marcate de Ionuţ Cristian. După ce în tur acumulase doar 13 puncte, în partea a doua a campionatului echipa antrenată de Valentin Cramer, Ovidiu Lupu şi Cătălin Curteanu a ajuns la un bilanţ de 23 de puncte, iar cu totalul de 36 este pe locul 7.

În runda intermediară, aproape de victorie a fost şi Sporting Lieşti, care a condus cu 2-1 (goluri Preda şi E. Dumitru), dar a cedat la scorul de 2-3 întâlnirea din deplasare cu SC Bacău. Tot la limită a pierdut şi Metalosport în meciul din deplasare cu la Ştiinţa Miroslava, scor 2-1 pentru ieşeni.

În etapa de astăzi, cu meciuri care vor începe la ora 18.00, Metalosport (locul 11) va primi vizita celor de la Atletico Vaslui (Stadionul „Dunărea”), în timp ce Sporting Lieşti (locul 5) are rundă liberă. 

Fetele, tot pe „Dunărea”

Altfel, în liga secundă feminină, FC Universitatea Galaţi joacă şi ea astăzi pe Stadionul „Dunărea”, de la ora 11.00, cu Viitorul Reghin, echipă aflată pe locul secund. Gălăţencele speră să obţină prima lor victorie în faţa echipei din reghin, cu care în tur au terminat la egalitate, scor 3-3. Arbitrează o brigadă gălăţeană, cu Cosmin Cojocea la centru, ajutat de Daniel Vlase şi Florian Vişan.

Citit 3725 ori Ultima modificare Vineri, 12 Mai 2017 18:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.