Live Video. Handbalistele îşi joacă locul în prima ligă. Surpiză, Daciana Balaban s-a echipat de joc
Foto: Sonia Baciu

Live Video. Handbalistele îşi joacă locul în prima ligă. Surpiză, Daciana Balaban s-a echipat de joc
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE 17,20 Meciul va fi transmis în direct pe canalul oficial de Youtube al Federaţiei Române de Handbal

UPDATE 17,05 Surpriza mare, foarte plăcută, la Sala Katie Szabo din Sf. Gheorghe. Deși o știam în perioada de recuperare după operația la genunchi, Daciana Balaban Curtean nu poate sta deoparte la un meci așa de important: Este echipată de joc, gata să între în teren pentru CSU Danubius Galați la importantul meci ce va începe la ora 18.00, cu Minaur Baia Mare, primul al echipei noastre din turneul de baraj pentru a rămâne în Liga Națională de handbal.

Succes Daciana, succes CSU Danubius!


Echipa gălăţeană feminină de handbal CSU Danubius se află într-o perioadă extrem de importantă pentru viitorul său, urmând să joace partidele din turneul de baraj pentru menţinere/ promovare în Liga Naţională, astăzi şi mâine, în Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe.

Formaţia gălăţeană, care a încheiat pe locul 11 în prima ligă, face parte din Grupa B, împreună cu două echipe ce vin din eşalonul secund, Minaur Baia Mare (locul 2 în Seria B) şi HM Buzău (locul 3 în Seria A). În cealalată grupă vor juca Unirea Slobozia (locul 12 în Liga Naţională) şi alte două echipe din eşalonul secund: Dinamo Bucureşti şi Mureşul Tg.Mureş. Echipele clasate pe locul întâi în cele două grupe îşi dobândi dreptul de a juca în următorul sezon al Ligii Naţionale.

Antrenorul Valeriu Costea a deplasat la Sf. Gheorghe (jud. Covasna) un lot de 14 jucătoare: Emilia Anghel, Laura Bujoiu (portari), Nataşa Krnici, Denisa Şelaver, Dajana Jovanoska, Elena Livrinikj, Ştefania Florea, Nicoleta Vlad, Andreea Chiricuţă, Andreea Taivan, Ramona Urse, Cristina Marcu, Cosmina Cozma şi Mădălina Conache. Deşi nu poate juca, aflându-se în perioada de recuperare după problemele medicale avute la genunchi, a făcut deplasarea şi Daciana Curtean Balaban, care a ţinut să fie alături de coechipiere la aceste importante meciuri.

Echipa a ajuns la Sf. Gheorghe încă de alaltăieri, efectuând acolo două antrenamente de acomodare cu sala în care se va juca.

CSU Danubius va avea primul meci astăzi, cu Minaur Baia Mare, iar mâine va întâlni pe HM Buzău, ambele de la ora 18.00. Aseară urma să se dispute partida dintre cele două formaţii din eşalonul secund.

Antrenorul Valeriu Costea spune că echipa este pregătită să-şi câştige cele două partide şi astfel să-şi îndeplinească obiectivul pentru care s-a muncit tot sezonul, rămânerea în Liga Naţională. "În echipă avem o atmosferă bună, toată lumea este conectată la importanţa turneului. Suntem puşi la punct atât cu pregătirea, cât şi cu informaţii despre cele două echipe pe care le vom întâlni astăzi şi mâine. Trebuie sa câştigăm", a declarat tehnicianul gălăţean.

În tribune şi-a anunţat prezenţa şi un grup de suporteri gălăţeni.

Citit 3016 ori Ultima modificare Joi, 25 Mai 2017 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.