FUTSAL | ”Finala” finalei, reprogramată o zi mai târziu
Foto: Sonia Baciu

FUTSAL | ”Finala” finalei, reprogramată o zi mai târziu
United joacă pentru titlul de campioană la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de futsal United Galaţi este foarte aproape de o performanţă istorică, câştigarea în premieră a titlului de campioană. Ultimul meci, decisiv, al finalei Ligii I cu Autobergamo Deva va fi jucat în faţa publicului gălăţean, la Sala Sporturilor "Dunărea".

Iniţial, Federaţia Română de Fotbal anunţase pe site-ul său că meciul în care se va decide campioana va avea loc luni, 29 mai, dar l-a reprogramat o zi mai târziu, cel mai important eveniment din sezonul 2016-2017 pentru sportul gălăţean urmând să aibă loc marţi, 30 mai, de la ora 19,00.

Scorul general al finalei este 2-2. La Galaţi, United a câştigat primul meci cu 4-2, după executarea loviturilor de departajare, iar Autobergamo a încheiat victorioasă în cel de-al doilea, scor 3-5. Apoi, seria finalei s-a mutat la Deva, unde United s-a impus în primul joc, luni, cu 2-1, dar l-a pierdut pe următorul, marţi, scor 6-2.

La jocul decisiv va reveni portarul "Nene", care a stat doar pe bancă la ultima confruntare de la Deva, în urma unei crize de enterocolită, din cauza căreia a stat aproape toată noaptea premergătoare meciului la spital.

Echipa gălăţeană a plecat din Deva imediat după jocul de marţi, ajungând în Galaţi ieri dimineaţă.

Citit 2231 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Mai 2017 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.