UPDATE / Susţinere din Argentina şi Italia pentru promovarea Oţelului. Emoţionantul mesaj al unui campion

UPDATE / Susţinere din Argentina şi Italia pentru promovarea Oţelului. Emoţionantul mesaj al unui campion
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE, ora 12.45: Spiritul roş-alb-albastru l-a "contaminat" şi pe fundaşul italian Giuseppe Prestia, deşi a jucat doar un sezon la Oţelul: "Dai Otelul lottiamo, sonno con il cuore con voi" (Luptă Oţelul, sunt cu inima alături de voi) este mesajul transmis de fotbalistul italian pe contul de facebook al echipei gălăţene.


SC Oţelul Galaţi joacă în această seară cel mai important meci de la renaşterea echipei, partida retur a barajului de promovare în Liga a III-a, cu Unirea Mirceşti. Foştii fotbalişti emblematici pentru istoria Oţelului continuă să transmită mesaje de susţinere a proiectului Suporter Club Oţelul şi de încurajare înaintea importantului meci de astăzi. Cel mai recent astfel de mesaj este transmis, prin intermediul viata-libera.ro, din Argentina, de Gabriel Alejandro Viglianti, care a fost campion cu Oţelul în 2011 şi apoi director sportiv al echipei gălăţene:

„Salut, iubitori de fotbal din Galați! Azi joacă echipa noastră și toți vrem să o vedem cât mai sus. Azi, jucători și suporteri, aveți de făcut un pas important în viața clubului. Umpleți stadionul! Respect pentru efortul făcut de toată lumea de acolo pentru a renaște echipa pasiunii noastre. Iubim culorile noastre și ținem pumnii strânși pentru voi, din Argentina. Să fie cu succes, vă sunt alături și vă îmbrățisez: OȚELUL NUNCA MUERE! (n.r. – Oţelul nu moare niciodată)”.

În meciul tur a fost 1-0 pentru Unirea Mirceşti. Meciul de astăzi va avea loc pe Stadionul "Oţelul", în nocturnă, de la ora 20.00.

 

 

Citit 10009 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Iunie 2017 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.