Competiţie organizată de brăileni, la Galaţi

Competiţie organizată de brăileni, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pe apa lacului Cătuşa a avut loc un concurs de kaiac-canoe, organizat de CSM Brăila şi Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret din oraşul vecin, la care au mai participat sportivi de la CSM Tulcea şi gălăţenii de la CS Şcolar şi CSM Dunărea.

"A fost un concurs reuşit şi necesar, în pofida vântului foate puternic, care ne-a creat ceva probleme în zona de la start”, ne-a declarat Adrian Maftei, antrenorul care, alături de Adina Maftei, îi pregăteşte pe sportivii de la CS Şcolar.

Tehnicianul gălăţean a remarcat faptul că pe „Cătuşa” au fost curse palpitante, protagonişti fiind componenţi ai loturilor naţionale de juniori mici, care se pregătesc în centrele de la Brăila şi Galaţi.

Performerul gălăţean de la CSS a fost Gabriel Munteanu, învoit de la lotul naţional din Bucureşti, care a câştigat cursa de kaiac 1 - 1.000 metri, la juniori I, urmat de către colegii săi Claudiu Cojocaru şi Narcis Stoleru.

S-au mai remarcat, de la CS Şcolar Galaţi, Andra Maftei, Dragoş Voinea şi Denis Popa, componenţi ai lotului naţional de juniori mici de la Galaţi, Alexandru Neculau, dar şi echipajul de kaiac 4 juniori II, format din Răzvan Ursu, Gabriel Fotin, Alex Neculau şi Constantin Neagu. De asemenea, s-au mai evidenţiat cadetele Teodora Maftei şi Julia Schimdt.

Citit 1518 ori Ultima modificare Vineri, 30 Iunie 2017 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.