Şi anul acesta vâslim de Ziua Marinei!

Şi anul acesta vâslim de Ziua Marinei!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pentru al cincilea an consecutiv, gălăţenii vor avea ocazia să vâslească de Ziua Marinei, graţie lui Ivan Patzaichin. La recenta şedinţă a Consiliului Local, aleşii au aprobat contractul de asociere a municipiului Galaţi cu Asociaţia "Ivan Patzaichin - Mila 23", în vederea organizării şi desfăşurării, pe 15 august, a evenimentului "Hai să vâslim de Ziua Marinei - Descoperă Row-Mania".

Prin contractul de asociere, Primăria se obligă să contribuie la acoperirea costurilor evenimentului cu suma de 37.830 de lei de la bugetul local şi să asigure spaţiul şi utilităţile necesare, dar şi asistenţa medicală şi promovarea.

„Acest eveniment este un prilej pentru toţi cei care iubesc apa şi mişcarea în aer liber. Canotca, o invenţie a Asociaţiei Ivan Patzaichin, va fi folosită drept vehicul de competiţie şi va fi pusă la dispoziţia echipei în cadrul evenimentului. Construită din dorinţa de a promova meşteşugul românesc, canotca este denumită aşa după lotcă – simbolul Deltei Dunării - de la care preia materialul, şi după canoe, de la care preia liniile dinamice. Este un produs integral Made in Romania, cu design unicat, făcută din lemn, preluând meşteşugul marangozilor din Delta Dunării”, se arată în expunerea de motive semnată de iniţiatorul hotărârii de asociere, viceprimarul PSD Sorin Enache.

Citit 2609 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iulie 2017 22:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.