Simona Halep învinsă de Sharapova, în primul tur la US Open
Foto: sursa foto: usopen.org

Simona Halep învinsă de Sharapova, în primul tur la US Open
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Simona Halep, locul 2 în ierarhia mondială, a ratat calificarea în turul secund al turneului de Grand Slam, US Open. Halep a fost învinsă de rusoaica Maria Sharapova, locul 147 WTA, fostă număr 1, beneficiara unui wildcard, cu scorul 6-4, 4-6, 6-3.

Meciul a fost unul echilibrat, cu schimburi de mingi spectaculoase, de ambele părți. Simona Halep a ratat două mingi pentru a rămâne în set, aceasta a avut ceva probleme cu serviciul, în special cu cel de al doilea.

Halep a reușit să revină în setul secund, 1-4 la 5-4 și să închidă setul pe propriul serviciu. Decisivul a fost dominat de Sharapova, care a condus cu 3-0, cu un break. La 5-3, românca a părut că poate să revină în meci, dar a ratat șansa de break, iar Sharapova a învins-o pentru a șaptea oară în carieră.

În turul următor, Sharapova o va întâlni pe Timea Babos (Ungaria, locul 59).

Celelalte românce prezente pe tabloul principal au pierdut în primul tur. Irina Begu a fost învinsă de Kateryna Kozlova (Ucraina), jucătoare venită din calificări, cu scorul 6-2, 7-6 (7), în timp ce Mihaela Buzărnescu (venită din calificări) a cedat în fața danezei Caroline Wozniaki, scor 6-1, 7-5. 

La masculin, Marius Copil a fost învins de francezul Jo-Wilfried Tsonga, scor 6-3, 6-3, 6-4.  

Citit 1595 ori Ultima modificare Marți, 29 August 2017 09:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.