Sâmbătă cu "nocturnă", joacă OȚELUL

Sâmbătă cu "nocturnă", joacă OȚELUL
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Trei dintre cele patru echipe gălăţene din Liga a III-a sunt programate să joace, astăzi, pe teren propriu, în etapa a doua. Formaţia care are ca obiectiv promovarea, Oţelul, va întâlni pe stadionul care-i poartă numele, în nocturnă (ora 19.00), echipa AFC Odorheiu Secuiesc. După victoria categorică din prima rundă, 8-0 cu Metalosport, Oţelul porneşte şi de această cu statut de mare favorită, având în faţă un adversar ce pare modest, cel puţin după rezultatul înregistrat de harghiteni în prima etapă, 1-5 pe teren propriu cu AFC Hărman.

În linii mari, probabil că antrenorul Damian Băncilă va alinia cam aceeaşi formulă de echipă ca în prima etapă, pentru că încă nu are tot lotul la dispoziţie. Nu vor putea juca nici acum trei jucători importanţi, Sălăgeanu, Subotici şi Ibeh, pe care Oţelul nu i-a putut legitima, pentru că întârzie acordurile de transfer internaţional, necesare pentru că toţi au evoluat ultima dată în campionate din alte ţări.

Partida Oţelul - AFC Odorheiu Secuiesc va fi arbitrată de o brigada ploieşteană, cu Mihai Safta la centru.

Cealalată echipă din municipiul Galaţi, Metalosport, va întâlni pe Stadionul "Dunărea", de la ora 17.00, o formaţie cu vechime în acest eşalon, CSM Roman. Cele două echipe au avut un start de campionat la poli opuşi: cea gălăţeană a pierdut la diferenţă mare de scor cu Oţelul, în timp ce formaţia din Roman a scos un punct din deplasarea de la Tg. Secuiesc, scor 2-2.

Tot pe teren propriu, de la ora 17.00, va evolua şi Sporting Lieşti, care va primi replica celor de la CSM Paşcani. Lieştenii vin după un succes la Darabani (2-1), în timp ce adversara lor de astăzi a capotat, acasă, în prima rundă, în faţa uneia dintre echipele cu pretenţii din Seria I, Cetate Râşnov, scor 1-4.

Singura formaţie gălăţeană care va juca în deplasare este Avântul Valea Mărului. După un meci şi un rezultat bun în prima rundă, 2-2 acasă cu o echipă ce ţinteşte promovarea, AFC Miercurea Ciuc, formaţia din Valea Mărului va întâlni un alt adversar foarte bine cotat, Cetate Râşnov.

  • Metalosport - CSM Roman (ora 17.00, Stadionul „Dunărea)
  • Sporting Lieşti - CSM Paşcani (ora 17.00)
  • Cetate Râşnov - Avântul Valea Mărului (ora 17.00)
  • Oţelul - AFC Odorheiu Secuiesc (ora 19.00, Stadionul „Oţelul)
Citit 3065 ori Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2017 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.