Doi gălățeni au fost printre STARURILE etapei în Liga 3
Foto: Sonia Baciu

Doi gălățeni au fost printre STARURILE etapei în Liga 3
Cosmin Stoian, "lunetistul" Oţelului în partida cu AFC Odorheiu Secuiesc
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Etapa a doua din Liga 3 a fost una cu un bilanț foarte bun pentru echipele gălățene, excepție făcând Metalosport, formație care, cel puțin deocamdată, face doar figurație în competiție.

Performera rundei poate fi considerată Avântul Valea Mărului, care a reușit să se impună pe terenul unei formații care era considerată a fi printre pretendentele la promovare, Cetate Rășnov. Echipa vălmăreană a fost condusă din minutul 25 şi a reuşit să întoarcă scorul în favoarea sa printr-o nouă dublă a lui Andrei Frunză, care a înscris în minutele 45 şi 70. Frunză, unul dintre golgheterii Oţelului în sezonul trecut, marcase ambele goluri ale echipei din Valea Mărului şi etapa trecută, în faţa unei altei pretendente la promovare, AFC Miercurea Ciuc (scor 2-2, acasă, în condiţiile unui arbitraj ostil).

Oţelul s-a impus cu 3-1 pe teren propriu, în faţa echipei AFC Odorheiu Secuiesc, după un meci decis de Cosmin Stoian. Echipa gălăţeană a deschis scorul prin Gâţă (min. 30), a fost egalată în minutul 34 şi s-a impus în partea a doua prin două goluri reuşite de Stoian (min. 63 şi 70) din lovituri libere, a doua astfel de reuşită a jucătorului care a evoluat şi în prima ligă cu Oţelul fiind o execuţie superbă, de la 25 de metri în colţul lung.

Şi Sporting Lieşti a făcut un joc foarte bun, impunându-se pe teren propriu la un scor categoric, 4-0, în faţa celor de la CSM Paşcani. 

În schimb, Metalosport, cu foarte mulţi juniori în teren, a pierdut acasă cu acelaşi scor cu care fusese învinsă de Oţelul în prima rundă, 0-8, de data aceasta cei care au profitat de subţirimea lotului echipei gălăţene fiind cei de la CSM Roman.

Citit 6752 ori Ultima modificare Duminică, 03 Septembrie 2017 12:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.