Continuatoarea vechii echipe de fotbal CSU Galaţi, start competiţional cu o VICTORIE categorică
Foto: Sonia Baciu

Continuatoarea vechii echipe de fotbal CSU Galaţi, start competiţional cu o VICTORIE categorică
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Nou înființata echipă de fotbal AS Universitatea ”Dunărea de Jos” Galaţi a debutat cu dreptul în activitatea competiţională, câştigând derbiul gălățean din prima etapă a Ligii a IV-a, scor 4-0, cu formația Quantum Club. Golurile ”studenților” au fost marcate de Lucian Ignat, Sorin Dănăilă, Daniel Dajbog și Andrei Constantinescu. Antrenorul Cătălin Savu a început cu următoarea formulă de echipă: Măstăcan - Iordache, Pațilea, Neagu, Serea - Florea, Dajbog, Rotaru, Popov, L. Ignat, Dănăilă. Au mai jucat: Constantinescu, B. Ignat, Străuță, Gheorghiu. Tehnicianul gălățean s-a declarat mulțumit de debutul în campionat, dar admite că mai sunt multe lucruri de rezolvat în lotul său.

”Întotdeauna este loc de mai bine, suntem bucuroși că am început cu dreptul, cu o victorie categorică, fără ocazii din partea adversarilor, dar în același timp mai avem și noi foarte multe de pus la punct. Am început în pripă, am avut doar două amicaluri înaintea startului de campionat, în care mai mult am făcut selecție decât am stabilit relațiile de joc. Adevărata echipă o veți vedea în octombrie, când începe și anul universitar”, a spus Savu.

Următorul meci al ”studenților” se va disputa în deplasare, cu Viitorul Umbrărești, în timp ce Quantum Club Galaţi va evolua pe teren propriu, cu Avântul Drăgănești.

Citit 4671 ori Ultima modificare Duminică, 03 Septembrie 2017 12:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.