Un campion cu Oțelul în 2011, revine la Galați

Un campion cu Oțelul în 2011, revine la Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Campion în 2011 cu Oțelul, nigerianul John Ibeh va reveni, oficial, în partida de sâmbătă seara, de la ora 18,00, disputată pe teren propriu, cu CSM Pacșani, și contând pentru etapa a șasea a Ligii a III-a. SC Oţelul Galaţi a reuşit legitimarea jucătorului nigerian John Ibeh, cel care semnase în prealabil un contract cu formaţia gălățeană, dar care nu a putut evolua încă pentru că trebuia rezolvată situații cărții verzi din țara sa de origine.

John Ibeh, 31 de ani, este născut în oraşul Port Harcourt şi are dublă cetațenie, nigeriană și spaniolă. În cariera sa de fotbalist a mai evoluat pentru Oţelul în perioada 2009-2012, dar și la FC Amsterdam, Hapoel Tel Aviv, DWS Amsterdam, UTA Arad, Pandurii Târgu Jiu şi Aris Salonic. Cu Oţelul a câştigat campionatul şi Supercupa României, evoluând și în două meciuri de Liga Campionilor.  Sub culorile ”roș-alb-albastru”, Ibeh a strâns 59 de meciuri, marcând 6 goluri şi oferind 3 pase de gol.

„Oţelarii”, care în etapa trecută au jucat, cu Sănătatea Darabani, pe un teren groaznic, mai mult cu „hopuri-dâmburi”, şi unde au reuşit să obţină doar un egal, vor avea în această seară o misiune uşoară, atât prin prisma adversarului, cât şi prin calitatea terenului, care le permite să aibă un joc spectaculos şi în care să se pună în valoare. Egalul de la Darabani i-a costat, pentru moment, locul în clasament, gălăţenii abordând acum partida de pe locul al treilea, la egalitate de puncte cu Aerostar Bacău, în timp ce adversarii se află pe penultimul loc, fară niciun punct și cu un singur gol marcat.

Meci echilibrat la Lieşti

Sporting Lieşti (locul doi, la egalitate de puncte, 15, cu Hărman) nu va avea o misiune uşoară, partenera de astăzi – AFK Miercurea Ciuc – este o echipă ambiţioasă, care în sezonul trecut a pierdut, la limită, promovarea, iar în primele etape din acest campionat a acumulat 10 puncte, cu care se clasează pe locul 5.

O misiune şi  mai complicată are Avântul Valea Mărului (deocamdată doar pe locul 11), care se deplasează la Hărman. Cum echipa braşoveană este liderul la zi, este lesne de înţeles că vălmărenii vor avea mult de furcă. Cum în sezonul trecut echipa lui Valentin Cramer a înregistrat mai multe rezultate surpriză, sperăm ca şi astăzi să ne ofere o astfel de surpriză.

 

Citit 5330 ori Ultima modificare Vineri, 29 Septembrie 2017 22:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.