Metalosport, aproape de ”închidere”. Meci anulat

Metalosport, aproape de ”închidere”. Meci anulat
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Clubul Metalosport, unul dintre cluburile cu cea mai mică sumă primită la rectificarea bugetară de la începutul săptămânii, doar 10.000 de lei față de 400.000 de lei, suma solicitată pentru o bună evoluție în Liga 3, se vede în situația de a nu mai putea organiza meciul de pe teren propriu. Programată inițial pentru sâmbătă, de la ora 17,00, partida dintre Metalosport și Olimpic Cetate Râșnov, contând pentru etapa a șasea a Ligii 3, a fost anulată.

Președintele clubului, Dorin Butunoiu a transmis vineri după-amiză o adresă celor de la federația de specialitate. ”În adresă, am anunțat că nu putem continua... Mai avem la dispoziție o săptămână pentru ca cineva potent financiar să se implice și să preia clubul pentru a merge mai departe. Altfel vom fi în situația să oprim activitatea echipei de seniori și să mergem mai departe doar la nivel de centrul de copii și juniori”, a declarat Butunoiu.

După cinci etape, Metalosport se află pe ultimul loc, cu un singur gol marcat și fără puncte. În etapa următoare, Metalosport are programat meci în deplasare, la Bucovina Rădăuți.

Citit 1818 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Septembrie 2017 10:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.