FOTBAL | Succes pentru ”studenţii” gălăţeni. Universitatea ”Dunărea de jos”, victorie la scor

FOTBAL | Succes pentru ”studenţii” gălăţeni. Universitatea ”Dunărea de jos”, victorie la scor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Continuatoarea vechii echipe de fotbal CSU Galaţi, nou înfiinţata AS Universitatea „Dunărea de Jos” are un parcurs foarte bun în campionatul Ligii a IV-a. „Studenţii” au câştigat, scor 10-0 (6-0), în faţa formaţiei Muncitorul Ghidigeni, în meciul disputat pe teren propriu, contând pentru etapa a cincea.

Pentru Universitatea acesta este al doilea succes, la scor, după cel de săptămâna trecută, cu o altă formaţie recent înfiinţată, Agrostar Tuluceşti. Golurile au fost marcate de: Dajbog şi Grigoraş – câte 3 goluri, Popov – 2, Ţuiu şi Iordache – 1 gol.

Echipa aliniată de antrenorul Cătălin Savu a fost formată din: Măstacan – Iordache, Neagu, Moise (Rotaru), Serea – Ţuiu, Ignat (Florea), Dajbog, Chiciuc (Gheorghiu) – Popov (Constantinescu), Grigoraş. La juniori s-au impus oaspeţii, cu scorul de 4-1.

Antrenorul Cătălin Savu spunea că cea mai mare realizare a începutului de campionat este în primul rând îmbunătăţirea relaţiilor de joc. „Au apărut relaţiile de joc, ceea ce este foarte bine. Ne aşteaptă trei etape decisive, două în deplasare, la Vânători şi Iveşti, respectiv, acasă cu Slobozia Conachi, care din punctul meu de vedere este principala favorită. Dacă vom ieşi cu bine din aceste trei etape vom discuta despre următorii paşi pe care trebuie să îi urmăm. În acest moment, obiectivul nostru este poziţionarea în partea superioară a clasamentului, iar în iarnă, în funcţie de clasare, vom stabilii următorii paşi”, a declarat Savu.

Totodată, acesta a precizat că îşi doreşte formarea propriului Centru de copii şi juniori. „Am demarat acţiunile  de selecţie în vederea formării grupelor de copii născuţi în perioada 2006-2012. Selecţiile vor avea loc în zilele de miercuri şi vineri, de la ora 17,00, la Stadionul „Portu Roşu”, iar marţi, 18,30, la Stadionul „Siderurgistul”. Selecţiile vor fi fără vreo taxă”, a mai spus Savu.

Citit 2379 ori Ultima modificare Luni, 02 Octombrie 2017 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.