HOCHEI. Antrenorul principal al CSM Dunărea şi-a anunţat plecarea
Foto: Cornel Chiriță, în mijlocul jucătorilor de la CSM Dunărea (Sonia Baciu)

HOCHEI. Antrenorul principal al CSM Dunărea şi-a anunţat plecarea
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Situaţie tot mai tensionată la echipa de hochei CSM Dunărea Galaţi. După ce, săptămâna trecută, jucătorii au acuzat clubul de întârzieri salariale, în ciuda faptului că, la rectificarea din 25 septembrie, clubului gălăţean i-au fost alocaţi 600.000 de lei din partea municipalităţii, dar şi de lipsa asigurărilor de sănătate, care au dus la rezolvarea urgenţelor medicale pe banii sportivilor, acum are loc un "cutremur" şi la nivelul staffului tehnic.

Antrenorul principal al CSM Dunărea, Cornel Chiriţă, şi-a anunţat plecarea de la conducerea echipei, asumându-şi rezultatele modeste de la începutul sezonului, doar şase victorii din 13 meciuri disputate, dintre care patru au fost cu Sportul Studenţesc. Pe banca tehnică va rămâne ucaineanul Vitali Donika. "Am adus decizia la cunoştiinţa directorului clubului, Mihai Brandabur. Am rămas şi la meciurile cu Sportul Studenţesc, pentru că Donika era plecat în Ucraina, pentru rezolvarea unor probleme personale", a spus Chiriţă.

În acelaşi timp, sportivii au anunţat că, dacă întârzierile salariale continuă, nu vor intra pe gheaţă la meciurile, de joi şi vineri, cu SC Miercurea Ciuc.

Citit 3397 ori Ultima modificare Marți, 07 Noiembrie 2017 08:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.