Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
4 comentarii

Ambasada Israelului în România a reacţionat la declaraţiile deputatului PSD, Nicolae Bacalbaşa, care i-a asociat pe protestatarii din Piaţa Victoriei cu gruparea teroristă Hamas. "În numele statului evreu, dorim să-i atragem atenţia politicianului român că declaraţiile sale denaturează faptele cu privire la situaţia din ultimele luni de la graniţa cu Fâşia Gaza şi am aprecia ca domnul deputat să se informeze în profunzime înainte de a face comparaţii nepotrivite şi şocante. Atacurile violente asupra civililor israelieni, coordonate în ultimele luni de gruparea teroristă Hamas, nu vor rămâne niciodată fără răspuns din partea noastră. Domnul Bacalbaşa îi insultă cu afirmaţiile sale şi pe protestatarii români paşnici care au fost prezenţi în Piaţa Victoriei, asociindu-i cu teroriştii Hamas. Ca urmare, solicităm public domnului Bacalbaşa să-şi retragă spusele şi să se asigure că pe viitor astfel de asocieri cel puţin neadecvate să nu se mai regăsească în discursul domniei sale", se arată într-un comunicat al Ambasadei Israel în România.
Întrebat, miercuri, într-un interviu la radio RFI, cum i s-a părut intervenţia jandarmilor la protestele din 10 august, Nicolae Bacalbaşa a răspuns: "Eu ştiu de exemplu că, de patru luni, se desfăşoară nişte demonstraţii la frontiera dintre Gaza şi statul Israel, frontiera fiind un zid înalt de opt metri de beton, şi grănicerii israelieni, până acum, au împuşcat 171 de persoane şi au rănit câteva mii. Nu am văzut o reacţie violentă, deci... zicându-se că se încalcă legi acolo".

Citit 2049 ori Ultima modificare Miercuri, 22 August 2018 21:47

4 comentarii

 • postat de Vizantea Joi, 23 August 2018 21:51 86.122.130.*** Link la comentariu
  0
  1

  Nu înțeleg de ce se mai dă atenție la un ******* ce nu a făcut nimic bun în politica românească, ci doar caterincă.. la kAnterinca 3!

  Raportează
 • postat de Moartea pe uliţă Joi, 23 August 2018 21:28 92.86.38.*** Link la comentariu
  0
  1

  ... se răsucesc in mormânt din jena distinşii părinţi ai acestui ipochimen, domnul prof. dr. ing. Nicolae Dobrovici Bacalbaşa şi doamna dr. Veronica Ianeşevici Bacalbaşa!


  ... dupa trecerea acestora in nefiinţă a ajuns o glumă de actor ratat, un pontos lubric, subiect de caterincă, vezi: "Fără costumul de Spiderman sunt un anonim", dar a avut şi noroc ... noroc de un anumit partid politic care l-a pus in "valoare", special pentru electoratul format din femei si barbati privitori de Capatos, Eva Kent si blonda suprema Alina!

  Raportează
 • postat de saracul Joi, 23 August 2018 13:39 86.125.3.*** Link la comentariu
  0
  6

  asta-i gandirea psd-ista.........aceiasi gandire o are si omul mitraliera radulescu......ori pe la tv-ri militieni gen abraham/

  Raportează
 • postat de Ion Joi, 23 August 2018 10:03 213.233.101.*** Link la comentariu
  0
  12

  Eu înțeleg doar atât, Bacalbașa sugerează că Jandarmeria nu ar fi făcut abuz nici dacă ar fi împușcat românii din piața. E incredibil câtă inconștiență poate fi în mintea acestui "ales".

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.