Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Comisia Europeană a lansat joi un apel de înscriere a tinerilor de 18 ani din Europa pentru cele 20.000 de bilete de tren gratuite prin care vor putea călători, timp de o lună, pentru a cunoaşte patrimoniul UE. Trebuie să fii născut între 2 iulie 2000 şi 1 iulie 2001 pentru a aplica pe site-ul dedicat programului şi pentru a obţine un bilet pentru o excursie de minimum o zi şi maximum o lună.
Această excursie, realizată în grup sau singur, va avea loc între 1 august 2019 şi 31 ianuarie 2020. Poate fi făcută în principal cu trenul, însă sunt posibile şi alte modalităţi de transport, a spus Executivul european, într-un comunicat, citat de hotnews.ro. Candidaţii vor fi departajaţi graţie unui chestionar legat în general de cunoaşterea Uniunii Europene, a altor iniţiative ale UE pentru tineri şi de datele pe care le au legat de alegerile Parlamentului European.
Lansat în 2018, programul DiscoverUE a avut deja 30.000 de tineri beneficiari. Bugetul său este de 16 milioane de euro pentru 2019. Beneficiarii pot călătorii în destinaţii multiple, dar bugetul călătoriei va fi limitat la 260 de euro pentru cei care aleg opţiunea de a vizita doar două ţări. Vă puteţi înscrie accesând adresa europa.eu/youth/discovereu_ro.

Citit 1300 ori Ultima modificare Duminică, 05 Mai 2019 18:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro