Dragnea vrea să rămână încarcerat la Rahova

Dragnea vrea să rămână încarcerat la Rahova
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Liviu Dragnea vrea să rămână în continuare încarcerat la Penitenciarul Rahova, după expirarea perioadei de carantină, astfel încât familia și cei apropiați să-l poată vizita, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Astăzi, 17 iunie, este cea de-a 21-a și ultima zi de carantină pentru fostul președinte PSD.

Potrivit procedurii, marți, comisia Penitenciarului Rahova trebuie să se reunească și să decidă unde își va ispăși fostul președinte al Partidului Social Democrat pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare, pronunțată în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Potrivit Antena 3, Dragnea ar fi solicitat conducerii penitenciarului să lucreze la cantina penitenciarului sau la garaj.

Fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat, pe 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. A fost a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea, după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

Citit 1176 ori Ultima modificare Duminică, 16 Iunie 2019 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.