Iohannis: ”Abordare coordonată în regiunea Mării Negre”

Iohannis: ”Abordare coordonată în regiunea Mării Negre”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, 15 august 2019, în discursul rostit la ceremoniile de Ziua Marinei, de la Constanţa, că, pentru descurajarea actelor ostile în regiunea Mării Negre, avem nevoie de o acţiune cuprinzătoare şi coordonată la toate nivelurile, inclusiv politic, conform news.ro. ”Trebuie să acţionăm mult mai rapid, pentru a depăşi sincopele şi inconsecvenţele din procedurile de achiziţie a dotărilor atât de necesare misiunilor în care suntem angajaţi”, a subliniat preşedintele.

Şeful statului a decorat Bricul ”Mircea” cu Ordinul ”Virtutea Maritimă”.

Mii de persoane au fost prezente pe faleză, la manifestări, unde au putut urmări exerciţii complexe ale militarilor din cadrul Forţelor Navale. La eveniment au fost prezenţi şi militari americani şi italieni.

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut o baie de mulţime, la plecarea de la ceremonii. Imediat după ce a coborât de la tribuna oficială, şeful statului a facut fotografii cu micii cercetaşi, care erau pe faleză. Iohannis a trecut apoi prin mulţime, a discutat şi a dat mâna cu oamenii. La un moment dat, preşedintele a fost întrebat în legătură cu situaţia premierului Dăncilă, refuzând să ofere un răspuns, cu precizarea: ”Astăzi vorbim doar despre Ziua Marinei şi despre sărbătoarea de Sfânta Maria”.

Citit 721 ori Ultima modificare Joi, 15 August 2019 15:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.