PSD o susţine în continuare pe Rovana Plumb
Foto: agerpres.ro

PSD o susţine în continuare pe Rovana Plumb
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Viorica Dăncilă a declarat că respingerea Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european pe transporturi, în Comisia JURI a Parlamentului European, nu o face să aibă mai puţină încredere sau apreciere pentru aceasta. Premierul a adăugat că Plumb are, în continuare, susţinerea necondiţionată. "Tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile - atât la votul din Parlamentul European, dar mai ales reacţiile celor din ţară - nu mă face să am mai puţină încredere sau apreciere pentru Rovana Plumb, dimpotrivă. Rovana are, în continuare, susţinerea mea necondiţionată", a scris Viorica Dăncilă, sâmbătă, 28 septembrie 2019, pe Facebook.

Şeful Executivului a adăugat că în toţi aceşti ani în care a lucrat alături de Rovana Plumb a realizat că aceasta are profesionalism, făcându-şi mereu treaba cu bună-credinţă.

Liderul PSD a dat vina pe partidele din opoziţie, care în ultimele zile au arătat lumii o Românie dezbinată şi scindată de interese mărunte. Ea a precizat că România nu este a celor care dezbină şi distrug, iar românii îşi vor da seama de acest lucru, care se va vedea la votul alegerilor prezidenţiale din noiembrie.

Rovana Plumb a primit un vot negativ, joi, în Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a Parlamentului European pentru funcţia de comisar european.

Citit 943 ori Ultima modificare Duminică, 29 Septembrie 2019 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.