A patra acţiune disciplinară pentru un poliţist

A patra acţiune disciplinară pentru un poliţist

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Poliţistul din Olt acuzat că a desfigurat în bătaie o femeie este la a patra cercetare disciplinară. El a fost sancţionat de două ori pentru că a lipsit nemotivat, iar în prezent este cercetat şi pentru că a fost găsit beat la serviciu. Reprezentanţii IPJ Olt au declarat că agentul a fost inclus chiar şi într-un program de monitorizare psihologică. Bărbatul are 34 de ani şi lucrează la IPJ Olt din 2010. El a fost acuzat de o femeie din oraşul Potcoava că a bătut-o cu pumnii, picioarele şi vătraiul şi a ameninţat-o că o îngroapă în grădină.

Citit 1080 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2019 17:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro