Director demis după ce a trimis date inexacte despre Covid-19
Foto: Europa FM

Director demis după ce a trimis date inexacte despre Covid-19
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Carmen Ivanov, a fost demis, vineri, de ministrul Sănătății, Victor Costache (foto), după ce a trimis raportări inexacte cu privire la situația din primul județ în care a fost identificat un caz de infectare cu virusul Covid-19.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătății, decizia a fost luată de ministrul Victor Costache în cadrul videoconferinței organizate cu reprezentanții direcțiilor de sănătate publică din teritoriu.

Directorul DSP Gorj este acuzat că a transmis date inexacte. "Directorul DSP Gorj nu a respectat procedurile și legislația în vigoare privind instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situația de urgență de sănătate publică internațională determinată de infectarea cu COVID-19 și nu a instituit măsurile corespunzătoare în vederea prevenirii și limitării efectelor epidemiei. De asemenea, directorul DSP Gorj nu a utilizat spațiile de carantină identificate la nivelul județului și a transmis raportări inexacte privind situația din primul județ în care a fost identificat un caz de COVID-19", se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

 
Citit 1225 ori Ultima modificare Vineri, 28 Februarie 2020 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.