Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat azi că l-a demis pe medicul Adrian Streinu Cercel de la conducerea comisiei științifice anti-COVID din Ministerul Sănătății. În locul său va fi numită Adriana Pistol, directorul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP [declarații]

„În locul domnului Streinu-Cercel, în comisie va intra doamna Adriana Pistol de la Institutul Național de Sănătate Publică”, a mai precizat ministrul Sănătății.

El a adăugat că Streinu Cercel „nu a obiectat față de această decizie”, potrivit digi24.ro.

Un proiect controversat al doctorului Adrian Streinu Cercel care propune izolarea la domiciliu a persoanelor de peste 65 de ani pentru trei luni de acum înainte și chiar despărțirea obligatorie a bătrânilor de familiile lor a generat multiple reacții negative.

Citit 1273 ori Ultima modificare Joi, 23 Aprilie 2020 22:03

1 comentariu

  • postat de COVID LA GREU !!! Joi, 23 Aprilie 2020 20:26 77.111.247.*** Link la comentariu
    1
    5

    Uite ca l-au data afara oamenii rai pe acest geniu in toate cele si nu a mai apucat sa ne impartaseasca din cugetarile sale in legatura cu salata verde, ceapa verde, capsunele si alte fructe si legume care nu urmeaza sa fie gatite la foc si care sunt vandute in pietele agroalimentare. Era interesant sa ne invete el daca toate aceste legume si fructe care se consuma proaspete trebuie spalate tot cu apa si sapun si detergenti si alcool sanitar si clor...sau se mananca asa...PROASPETE, FRESH, ECO, BIO...dupa ce au fost trecute oleaca pe sub jetul de la robinet...?!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.