Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Poliția de Frontieră a transmis, duminică, faptul că, în ultimele 24 de ore, prin punctele de frontieră au efectuat formalitățile de frontieră aproximativ 31.800 persoane, români și străini şi peste 18.000 mijloace de transport (din care 12.500 automarfare).
Sursa citată arată că pe sensul de intrare au fost aproximativ 16.200 de oameni, cu 9.600 mijloace de transport (din care aproximativ 7.000 automarfare), iar pe cel de ieşire 15.600 de oameni, cu 8.400 mijloace de transport (5.500 automarfare).
La intrarea în țară, în punctele de trecere a frontierei, se fac verificări pentru toți cei care se prezintă la control şi sosesc dintr-o călătorie internaţională, conform listei actualizate de Institutul de Naţional de Sănătate Publică.
Poliția de Frontieră mai anunță că formalitățile necesită un timp mai mare de procesare ca urmare a faptului că pe lângă controlul specific la intrarea în țară, persoanele sunt preluate de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică pentru completarea declaraţiei pe proprie răspundere și efectuarea triajului epidemiologic în vederea stabilirii măsurilor obligatorii de izolare/carantină la locuinţă sau carantină instituţionalizată.
„Prin urmare, în data de 16 mai, pe frontiera de vest, au intrat în țară 8.000 de persoane (izolare), comparativ cu media zilnică a lunii aprilie - 1.500”, arată sursa citată.

Citit 849 ori Ultima modificare Duminică, 17 Mai 2020 19:30

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro