Autocisternă răsturnată pe A1
Foto: ISU Argeș

Autocisternă răsturnată pe A1
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O autocisternă încărcată cu carburant s-a răsturnat, joi, 18 iunie 2020, la ieşirea de pe autostrada A 1, în localitatea argeşeană Bașcov, zona fiind izolată din cauza riscului de explozie.

"Poliţiştii Serviciului Rutier, împreună cu cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Brașcov, sunt la fața locului pentru redirecţionarea traficului, care a fost blocat total pentru asigurarea unei zone de protecţie, în vederea intervenţiei echipajelor specializate", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, există pericol de explozie din cauza liniei de înaltă tensiune aflate în apropierea cisternei. La locul accidentului a sosit o altă cisternă, fiind luată în calcul varianta transferării combustibilului.

Conform sursei citate, şoferul autocisternei răsturnate, care are 48 de ani, a suferit un atac de panică şi escoriaţii la nivelul mâinilor.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere, două autospeciale de descarcerare, o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD.

Citit 810 ori Ultima modificare Joi, 18 Iunie 2020 11:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.