UPDATE | Adolescenta răpită la benzinărie a fost găsită

UPDATE | Adolescenta răpită la benzinărie a fost găsită
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE | Copila, în vârstă de 17 ani, a fost dată în urmărire în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce ar fi fost luată cu forța și urcată într-o mașină negră și dusă într-o direcție necunoscută.

Duminica, 21 iunie 2020, poliția Maramureș a anunțat revocare urmăririi Corinei Andreea Adam, întrucât aceasta a fost găsită de polițiști, nevătămată, în județul Arad.

Potrivit informațiilor Digi24, ea se plimba cu iubitul, iar din primele informații, nu a fost supusă vreunei agresiuni.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut și clarificarea stării de fapt.

De altfel, în cursul zilei de duminica, au fost audiate rudele acesteia, una dintre surori declarând că a primit un mesaj pe telefon, de la un număr necunoscut: „Bună. Sunt Corina, sunt bine, nu vă faceți griji, sunt în drum spre Franța”. Mesajul fiind cel ce a creat îngrijorare în rândul familiei.

Ulterior, vor fi dispuse măsuri legale în funcție de cele constatate.

La urmărirea fetei au participat polițiștii din cadrul inspectoratelor județene de poliție Arad, Bihor, Cluj, dar și din cadrul Direcției de Investigații Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor și Direcției de Operațiuni Speciale.


Adolescentă răpită la benzinărie | O adolescentă în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa a fost răpită, sâmbătă seara, din apropierea unei benzinării locale, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Conform aceleiaşi surse, răpirea s-a produs la ora 18,45, moment în care Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, a fost urcată cu forţa de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă în zona Peco din oraşul Borşa, care şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută. În momentul răpirii, adolescenta era însoţită de fratele ei în vârstă de 12 ani. Dispariţia acesteia a fost reclamată poliţiei de tatăl fetei.

Potrivit AGERPRES, camerele de supraveghere din benzinărie n-au surprins momentul, evenimentul producându-se la o distanţă apreciabilă.

Citit 4115 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iunie 2020 16:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.