Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ministerul Transporturilor a anunțat că pe 16 noiembrie s-a reluat circulația rutieră pe podul situat pe drumul național DN 21, km 89+668, din zona municipiului Slobozia, județul Ialomița, inclusiv pe calea de rulare pentru care mai sunt de executat lucrări. Acest pod este tranzitat de cei mai mulți conducători auto gălățeni în drum către Capitală, urmând a face joncțiunea cu Autostrada A2. Condițiile de circulație pe pod, conform MTIC, sunt: viteză maximă de deplasare pe pod de 20 km/h, restricție de circulație instituită pentru autovehicule cu masa mai mare de 40 de tone și ridicată pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone. "Circulația pe pod a fost reluată. Pe perioada iernii vor continua lucrările la infrastructură, urmând ca din primăvară să se treacă la realizarea celuilalt fir al căii de rulare", a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Citit 1258 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Noiembrie 2020 19:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro