Moțiune împotriva ministrului Economiei

Moțiune împotriva ministrului Economiei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Social-democrații vor depune în Parlament o moțiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, a anunțat prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu (foto).

"Am decis să depunem moțiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, pentru ceea ce a văzut o țară întreagă - bătaia de joc la adresa antreprenorului român", spune Grindeanu. Moțiunea simplă va fi inițiată după dezbaterile pe marginea bugetului de stat.

Intenția a fost anunțată joi de președintele PSD, Marcel Ciolacu, care a declarat că "există suspiciuni clare de măsluire" în privința Măsurii 3 pentru granturi de investiţii.

Citit 442 ori Ultima modificare Luni, 22 Februarie 2021 23:10

1 comentariu

 • postat de Anastasia
  Marți, 23 Februarie 2021 00:31
  89.136.0.***
  Motiunile, amendamentele si actiunile psd seamana pana la similitudine cu acele exprimari ale unor rase de caini minione, cand nu au ce sa faca la trecerea unui caine de talie mare. Ok. Nu spun ca cei din actuala guvernare sunt altceva decat niste razbunatori. Care vor sa le arate psd cum este sa ti se fluture teancul de bani pe la nas si sa nu-l poti atinge. De genul a accea ce au facut in guvernarea lor de 30 de ani. Deci psd lucra doar la picior de lemn, precum cateii mici si fara putere in parlament. Doar viseaza la amendamente pe care nici ei nu le-au permis opozitiei (din actuala guvernare) si posteaza pe facebook ca ei vor sa dubleze ce nu au dublat cand erau la putere, desi au promis permanent!
  1
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.