Premierul cere evenimente legate de vaccinare

Premierul cere evenimente legate de vaccinare
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Premierul Florin Cîțu a participat, marți, la o videoconferință cu prefecții, cărora le-a spus că ar vrea să vadă în fiecare weekend cât mai multe evenimente legate de vaccinare, pentru că o campanie de vaccinare de succes este singura soluție să revenim la normalitate.

"Cred că este important să lucrați împreună cu primarii, cu DSP-urile. Aș vrea să văd în fiecare weekend cât mai multe evenimente legate de vaccinare. Trebuie să accelerăm această campanie. Avem dozele necesare. (…) Trebuie să punem toate resursele pentru a avea o campanie de vaccinare de succes. Nu e un moft, e singura soluție să revenim la normalitate. Contrar opiniilor pesimiste, eu sunt optimist. Știu că românii vor să se întoarcă la o viață normală, să meargă în concediu, la concerte, la teatru, fără mască. Noi punem la dispoziție resursele, dar depinde de noi toți", a spus premierul.

"Acum suntem, în ceea ce priveşte pandemia, pe o pantă descrescătoare a acestui val trei şi trebuie să consolidăm această perioadă şi, de aceea, în continuare trebuie să fim vigilenţi, încă nu a trecut acest val trei, dar este clar că ceea ce a fost mai greu a trecut şi a contat foarte mult şi modul în care dumneavoastră aţi dus la respectarea regulilor", a susținut Florin Cîțu.

"Avem în faţă un weekend important, în care sărbătorim Paştele, dar şi tradiţionalul 1 Mai, în care cetăţenii sunt liberi şi se duc într-o minivacanţă. Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt simple: nu se va schimba nimic - mască, distanţare socială, dezinfectant, toate activităţile trebuie să ţină cont de regulile în vigoare", a adăugat premierul.

Citit 399 ori Ultima modificare Marți, 27 Aprilie 2021 20:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.