UPDATE Explozia de la Arad, omor calificat cu premeditare

UPDATE Explozia de la Arad, omor calificat cu premeditare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Procurorii au schimbat încadrarea în cazul exploziei produse sâmbătă dimineața la Arad, în urma căreia un om de afaceri a murit, din omor în omor calificat cu premeditare. „Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin”, a transmis luni Parchetul General.

Procurorii mai anunță că duminică a fost finalizată cercetarea la fața locului și că procurorul de caz a dispus realizarea mai multor expertize și constatări. În acest caz, au fost audiate mai multe persoane.

„În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiție și soluționării cu celeritate a cauzei, au fost alocate importante resurse umane și logistice de către Poliția Română, care își desfășoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Secția de urmărire penală și criminalistică”, a mai transmis Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Sâmbătă, când Parchetul General a anunțat preluarea anchetei, erau efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

O explozie, urmată de un incendiu și soldată cu un deces a avut loc sâmbătă dimineața, 29 mai 2021, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

Citit 544 ori Ultima modificare Luni, 31 Mai 2021 16:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.