Primar acuzat că a violat o minoră

Primar acuzat că a violat o minoră
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primarul liberal al comunei ilfovene Ştefăneştii de Jos, Ştefan Ionel Robert, a fost ridicat de anchetatori și dus la audieri, alături de alte patru persoane, într-un dosar privind infracțiuni de viol, act sexual cu un minor și șantaj. Conform procurorilor, victima este o fată de 15 ani, cu care patru din cele cinci persoane - inclusiv primarul - ar fi întreținut relații sexuale încă de când aceasta avea 12 ani, iar la 13 ani fata a născut.

În acest caz, polițiștii au făcut joi, 10 iunie 2021, mai multe percheziții în comună, inclusiv la primărie și la locuința primarului, aflat la al doilea mandat.

Ancheta în acest dosar este coordonată de către Parchetul Judecătoriei Buftea, iar cele cinci persoane vizate, între care și primarul Ștefan Ionel Robert, sunt cercetate pentru infracțiunile de viol, act sexual cu un minor, influențarea declarațiilor și șantaj.

Faptele ar fi avut loc în perioada 2017-2018 și ar fi început când victima avea 12 ani. Cele cinci persoane, între care și primarul, sunt acuzate că au întreținut relații sexuale cu fata, care a rămas însărcinată și a născut când avea vârsta de 13 ani, a afirmat procurorul de caz. Acum, victima are 15 ani.

Citit 395 ori Ultima modificare Vineri, 11 Iunie 2021 01:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.