Pesimism cronic al românilor

Pesimism cronic al românilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un sondaj realizat de Inscop Research, la începutul lunii septembrie, arată un pesimism cronic în rândul populației, care crede că prezentul este mult mai rău decât trecutul, dar și decât viitorul.

Astfel, aproape două treimi dintre români (63%) sunt de părere că situația generală din România este mai rea decât în urmă cu 30 de ani.

Un sondaj Inscop realizat în urmă cu șapte ani arăta că 40% dintre români credeau că situația e mai rea decât în trecut.

Totodată, aproape jumătate dintre români (45%) cred că în 2050 situația țării va fi mai rea decât cea din prezent, în comparație cu doar 12% în anul 2014.

Citit 326 ori Ultima modificare Marți, 14 Septembrie 2021 21:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro