Continuă "dialogul" Emil Boc - Cătălin Drulă

Continuă "dialogul" Emil Boc - Cătălin Drulă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primarul Emil Boc continuă disputa verbală, de la distanță, cu fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă. Acesta l-a atacat ultima oară pe Boc, la începutul acestei săptămâni, chiar în orașul condus de liberal. Boc spune acum, în replică, faptul că USR este o catastrofă pentru Cluj, iar Drulă ar fi venit în oraș la cârciumă, unde s-a făcut de rușine, relatează Monitorul de Cluj, citat de G4Media.ro.

La începutul săptămânii, fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), l-a catalogat pe Emil Boc mincinos, incompetent și "paralel cu proiectele mari de infrastructură". Primarul Clujului spune acum că Drulă e în campanie electorală pentru șefia USR și era normal să se lege de cineva cu notorietate, decât de un șofer de TIR, cu referire la contracandidatul lui Drulă pentru președinția USR.

"A zis că a venit la Cluj să fluiere în biserică. Ce știe ăsta de biserică ceva? El de fapt a mers la o cârciumă. Cârciuma era aproape de biserică, era aproape de catedrala din Cluj, se vedea de pe geam și am zis că ăsta e specificul ministrului Drulă, să confunde biserica cu cârciuma. Chiar aș fi vrut să văd cum arată un USR-ist în catedrală, mă interesa perspectiva asta, va fi un USR-ist în biserică, e important să marchezi momentul, de fapt el s-a dus la cârciumă. După aia mi-am zis, vine un ministru deosebit de performant aici la noi la Cluj. M-am uitat pe Google, e singurul ministrul al Transporturilor care nu a inaugurat un metru de autostradă", a mai spus Boc. Cât despre metrou, Emil Boc spune că Drulă a tăiat finanțarea de la un miliard de euro la 300 milioane de euro.

Citit 519 ori Ultima modificare Joi, 07 Iulie 2022 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.