Patru polițiști cu averi nejustificate

Patru polițiști cu averi nejustificate
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Patru poliţişti, printre care se află şi un fost comandat al IPJ Constanţa, nu pot justifica cu documente obţinerea de venituri în cuantum total de 1,3 milioane de lei, transmite Agenţia Naţională de Integritate (ANI).
Inspectorii de integritate au constatat existenţa unei diferenţe nejustificate de 111.593 de lei între averea dobândită şi veniturile realizate de către Ciprian Decean, funcţionar public cu statut special în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia.
ANI a mai constatat existenţa unei diferenţe nejustificate de 454.614 lei între averea dobândită şi veniturile realizate de către Gheorghe Butur, funcţionar public cu statut special - agent de poliţie în cadrul IPJ Cluj - Poliţia Municipiului Gherla.
De asemenea, ANI a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 344.132 de lei între averea dobândită şi veniturile realizate de Constantin Dancu, fost inspector-şef al IPJ Constanţa.
Totodată, Ion Doinel Lefter, funcţionar public în cadrul Poliţiei Locale Sector 2, nu poate justifica suma de 445.632 de lei prin veniturile realizate.

Citit 377 ori Ultima modificare Joi, 28 Iulie 2022 18:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.