Peste o sută de creșe noi, cu fonduri prin PNRR

Peste o sută de creșe noi, cu fonduri prin PNRR
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ministerul Dezvoltării a finalizat toate apelurile de proiecte finanțate de minister prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Autoritățile administrației publice locale au depus 228 de cereri de finanțare pentru construirea de creșe noi, moderne și prietenoase cu mediul, a declarat duminică, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, după închiderea apelurilor de proiecte.

64 dintre cererile primite pentru acest apel de proiecte vor fi finanțate acum din PNRR. Acest program beneficiază de cele mai multe proiecte mature, a spus Cseke Attila. În urma finalizării apelurilor de proiecte, 64 de creșe pot primi finanțare, iar pentru 22 dintre ele a fost semnat și contractul de execuție, a subliniat ministrul, adăugând că celelalte 42 sunt în procedură de licitație publică și urmează să fie încheiate contractele de execuție a lucrărilor.

Cu o finanțare în valoare de aproape 300 milioane de euro din PNRR, Ministerul Dezvoltării va construi peste 100 de creșe noi, moderne și prietenoase cu mediul, din care 64 vor fi cele preluate, iar pentru restul a fost derulat apelul de proiecte încheiat acum.

Citit 745 ori Ultima modificare Duminică, 31 Iulie 2022 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.