A fost lansat "Atlasul Economic al României"

A fost lansat "Atlasul Economic al României"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Atlasul Economic al României, un instrument util pentru investitorii români şi străini care vor să dezvolte afaceri în ţara noastră, a fost lansat joi, iar datele ce se vor regăsi pe această hartă economică a României vor servi, printre altele, la construcţia unei strategii de dezvoltare, a afirmat ministrul gălățean al Economiei, Florin Spătaru.

"Este vorba mai exact despre o platformă unde vor fi încărcate informaţii economice şi sociale relevante pentru a fi configurată o imagine cât mai clară asupra oportunităţilor de investiţii într-o regiune sau alta de pe teritoriul României. Datele ce se vor regăsi pe această hartă economică a României vor servi, printre altele, şi la construcţia unei strategii de dezvoltare, în funcţie de polii de competitivitate identificaţi prin acest nou sistem electronic", a menţionat Florin Spătaru, la conferinţa de închidere a proiectului.

El a subliniat că lansarea Atlasului Economic şi a documentului de politici industriale nu reprezintă un final, ci "un nou început".

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European şi are un buget de 9.816.257,52 lei, fiind implementat în perioada 10 august 2016 - 9 august 2022.

Citit 704 ori Ultima modificare Joi, 04 August 2022 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.