Tot mai multe atacuri ale urșilor, în zone locuite

Tot mai multe atacuri ale urșilor, în zone locuite
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat din comuna Gura Teghii, judeţul Buzău, a ajuns cu răni grave la spital după ce a fost atacat de un urs în noaptea de sâmbătă spre duminică, transmite news.ro. Potrivit prefectului judeţului Buzău, Daniel Ţiclea, bărbatul, care avea leziuni complexe la femurul stâng, fractură de femur drept şi diverse plăgi muşcate pe membrele superioare a fost transportat în cursul nopţii la spitalul din Braşov. Prefectul afirmă că a semnalat de mai multe ori astfel de situaţii, solicitând aprobare pentru împuşcarea animalelor agresive.

În aceeași noapte, o persoană a fost rănită, după ce a fost atacată de un urs într-un cartier din municipiul Râmnicu Vâlcea. Înainte de sosirea autorităţilor la faţa locului, animalul sălbatic s-a retras în pădure, iar incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 1,30, în cartierul Feţeni din Râmnicu Vâlcea.

Tot duminică, autorităţile din judeţul Prahova au emis un mesaj Ro-Alert prin care avertizează persoanele aflate în zona oraşului Slănic că un urs a fost văzut în curtea unui localnic. Oraşul Slănic, amplasat în zona central-nordică a judeţului Prahova, este situat la doar 450 de metri altitudine.

Citit 592 ori Ultima modificare Duminică, 11 Septembrie 2022 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.