Supermarketurile îşi reduc programul de lucru

Supermarketurile îşi reduc programul de lucru
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Retailerul Lidl a anunțat vineri că va reduce programul magazinelor pentru a face economie la electricitate, iar ceilalți competitori din piață caută soluții similare. La nivelul Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) se poartă discuții în acest sens, dar deciziile vor fi luate de fiecare rețea în parte, a spus George Bădescu, directorul executiv al AMRCR, pentru economedia.ro.
El a precizat că fiecare magazin are un anumit format, un anumit public și, de aceea, fiecare este liber să decidă dacă își va reduce sau nu programul ca măsură de economisire a electricității. De asemenea, pot fi făcute adaptări în anumite zone pentru avea un consum diminuat. Despre decizia Lidl, el a spus că e normal ca oricine să fie prevăzător în această perioadă și a subliniat că toată lumea încearcă să reducă din consum în diverse modalități.
Pe de altă parte, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România are în permanență un dialog și cu autoritățile pentru a găsi soluții la prețurile tot mai mari ale energiei. George Bădescu a afirmat că "o ofertă mai echilibrată din piața energiei" este una dintre soluțiile pe care le consideră potrivite.

Citit 3392 ori Ultima modificare Vineri, 23 Septembrie 2022 17:33

2 comentarii

 • postat de macarie banu
  Sâmbătă, 24 Septembrie 2022 09:10
  95.76.2.***
  In timpul saptamanii pana la ora 20 maximum,sambata pana la ora 18 iar duminica inchis de tot......nu doar LIDL....toate supermarketurile. Si ma gandesc nu neaparat la economie ci la angajati.Au si ei dreptul la a petrece mai mult timp cu familia,nu?! Sau in Romania nu?!......
  1
  12
  Raportează
 • postat de czc
  Vineri, 23 Septembrie 2022 21:08
  95.76.34.***
  Exista electricitate pentru toata lumea dar guvernele corupte si tradatoare au dat electricitatea la niste baieti destepti si la firme straine si acum ei pun tarifele cum vor ! Bravo! Ceausescu s-a luptat sa fie Romania independenta energetic si voi ati distrus tot. Cu 4 lei kw nimeni nu va mai putea face fata si multe firme se inchid. Alimentele se vor scumpi si mai mult si vom manca doar paine cu ceapa. Asta este bunastarea venita din vest! Ati vrut capitalism si in ue si in nato dar cu ce pret?! Uite cu pretul asta.....
  Romania sa isi faca propriul drum dar fara capitalistii salbatici si lacomi si fara bolsevici si comunisti !
  2
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.