Supermarketurile îşi reduc programul de lucru

Supermarketurile îşi reduc programul de lucru
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Retailerul Lidl a anunțat vineri că va reduce programul magazinelor pentru a face economie la electricitate, iar ceilalți competitori din piață caută soluții similare. La nivelul Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) se poartă discuții în acest sens, dar deciziile vor fi luate de fiecare rețea în parte, a spus George Bădescu, directorul executiv al AMRCR, pentru economedia.ro.

El a precizat că fiecare magazin are un anumit format, un anumit public și, de aceea, fiecare este liber să decidă dacă își va reduce sau nu programul ca măsură de economisire a electricității. De asemenea, pot fi făcute adaptări în anumite zone pentru avea un consum diminuat. Despre decizia Lidl, el a spus că e normal ca oricine să fie prevăzător în această perioadă și a subliniat că toată lumea încearcă să reducă din consum în diverse modalități.

Pe de altă parte, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România are în permanență un dialog și cu autoritățile pentru a găsi soluții la prețurile tot mai mari ale energiei. George Bădescu a afirmat că "o ofertă mai echilibrată din piața energiei" este una dintre soluțiile pe care le consideră potrivite.

Citit 3520 ori Ultima modificare Vineri, 23 Septembrie 2022 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.