Cătălin Drulă, despre „un fost partid, numit PNL”

Cătălin Drulă, despre „un fost partid, numit PNL”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat joi, că nu mai există două partide, PSD şi PNL, ci "un fost partid, numit PNL" şi "PSD-ul care l-a înghiţit", iar Marcel Ciolacu este preşedinte "într-un fel, la două partide".

"L-am văzut aseară pe domnul preşedinte PSD, Marcel Ciolacu, că a absorbit prin fuziune PNL-ul. L-am văzut că explică la televizor ce se întâmplă în PNL, care sunt planurile de carieră şi de viitor ale domnului Ciucă, ce se întâmplă cu ministerele. Lucrurile devin din ce în ce mai clare. Nu mai există două partide, PSD şi PNL, ci există un fost partid numit PNL şi PSD-ul care l-a înghiţit", a afirmat liderul USR.

Referindu-se la "felul cum anunţa preşedintele PSD viitorul politic al domnului Ciucă", Cătălin Drulă a opinat că ar reieşi că Nicolae Ciucă este poziţionat ca un subaltern. "Ne-a anunţat (Marcel Ciolacu - n.r.) ce funcţie o să aibă domnul Ciucă. Îl poziţionează ca un subaltern pe Nicolae Ciucă şi PNL-ul ca pe un partid anexă. (...) Adică, de mai multă vreme e destul de clar că e preşedinte, într-un fel, la două partide. PNL a devenit un partid anexă, din păcate, şi domnul Ciolacu, practic, le conduce pe amândouă", a mai menţionat preşedintele USR.

Citit 349 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2023 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.