Steagul Ungariei Mari versus problemele reale ale românilor

Steagul Ungariei Mari versus problemele reale ale românilor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, a declarat miercuri că adevăratele probleme ale României sunt legate de PNRR, de unde ţara noastră "pierde bani de spitale, şcoli şi autostrăzi".

"Vedem astăzi că putiniştii de la Budapesta au lansat o diversiune cu steagul Ungariei Mari, care poate fi folosit la meciuri, o prostie, evident, însă zilele astea vom vedea discuţii între putiniştii de la Budapesta şi putiniştii de la Bucureşti care se joacă cu hărţile în vreme de război. Dezamăgirea majoră este că domnul Marcel Ciolacu, în loc să se preocupe de problemele reale, a intrat cu capul în bătălia asta (...). Problemele reale ale României sunt legate de PNRR, pentru că pierdem bani pentru spitale, şcoli, autostrăzi, pentru că domnul Ciolacu şi domnul Ciucă nu vor să desfiinţeze pensiile speciale. Problemele reale sunt legate de scumpiri, pe care fiecare român le simte în buzunar zi de zi", a spus Moşteanu, la Palatul Parlamentului.

"Le convine inflaţia pentru că alimentează bugetul şi asta îi interesează în fiecare zi, să aibă mai mulţi bani de spart. Problemele reale sunt, iată, ce se întâmplă cu despăgubirea fermierilor, a agricultorilor şi vedem ce se întâmplă când trimiţi un ministru incompetent să negocieze la Bruxelles. Ne-am uitat cum Bulgaria şi Polonia au trimis miniştri buni, care au negociat bine, cu date corecte şi au adus bani buni pentru compensări în ţările lor. Noi, cu nea Petrică Daea, s-a dus acolo câine surd la vânătoare, a trimis nişte date ca pe vremea lui Ceauşescu, record de producţie la hectar, şi acum ne mirăm că fermierii români îşi mai iau o ţeapă din partea statului", a mai spus Ionuț Moşteanu.

Citit 531 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Martie 2023 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.