Ionel Arsene s-a predat poliției din Bari

Ionel Arsene s-a predat poliției din Bari
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, fugit în Italia, s-ar fi predat, luni, la mai bine de două săptămâni după ce Curtea de Apel Brașov l-a condamnat la șase ani și opt luni de închisoare cu executare, într-un dosar de corupție. 

Conform unor surse judiciare citate de adevarul.ro, el s-a predat la poliția din Bari și ar urma să fie dus în instanță pentru procedurile preliminare privind extrădarea lui, după ce a fost condamnat definitiv în data de 10 martie.

Ionel Arsene a fugit din țară înainte de pronunțarea sentinței și a fost dat în urmărire generală de Poliția Română, în condițiile în care nu a fost găsit de polițiști pentru punerea în executare a mandatului. Pe site-ul Poliției Române, a fost postată fotografia lui Ionel Arsene, cu mențiunea că pe numele său există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Anul trecut, în primă instanță, Ionel Arsene primise, la Bacău, o pedeapsă de opt ani și patru luni de închisoare pentru trafic de influență, după ce a primit de la o persoană (martor în cauză) suma de 100.000 euro pentru a-și folosi influența pe care a lăsat să se creadă că o are asupra unor persoane din conducerea Agenției Naționale de Integritate.

 

Citit 593 ori Ultima modificare Luni, 27 Martie 2023 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.